Wiki

Quint ICT levert laagdrempelige, op de standaard Wiki software (MediaWiki) gebaseerde intranetsites ten behoeve van verbetering van het kennismanagement: CorporateWiki®.

MediaWiki is gratis, open-source software die voortdurend wordt verbeterd door een community van duizenden softwareontwikkelaars.

Het implementeren van Corporate Wiki® houdt in dat een intranet site bij u wordt gecreëerd met de look-and-feel van het bekende Wikipedia. De gebruikersinterface zal voor het merendeel van uw eindgebruikers dus al bekend zijn; dit zal de invoering van Corporate Wiki® in uw organisatie vereenvoudigen.

De basisstructuur van Corporate Wiki® wordt in overleg met u vastgesteld. Het gaan dan om het vaststellen van de voor uw bedrijf relevante kennisgebieden (bijvoorbeeld inkoop, verkoop, productie, financieel, ICT, personeelszaken, marketing enzovoorts) en het vaststellen van de gebruikersgroepen die van de Wiki gebruik zullen gaan maken

Tijdens de implementatie wordt ook bepaald of en in hoeverre de al aanwezige kennis/informatie wordt meegenomen, hoe de bevoegdheden ten aanzien van toevoegen, wijzigen en verwijderen van kennis/informatie moeten worden ingeregeld en dergelijke.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Quint ICT …