Referenties

Bie Bekaert (business consultant iTelligence):

In de tweede helft van 2013 heb ik de gelegenheid gehad om voor onze klant Diffutherm een interface Baan-WMS uit te werken samen met Henny Sol. Van bij het begin was ik aangenaam verrast door de eenvoudige en efficiënte structuur van de door hem voorgestelde oplossing. Dit maakte dat de ontwikkeling en de installatie van de interface volledig volgens plan verliep. Het is een plezier om met Henny samen te werken, hij is een echte vakman, punctueel, doordacht, beschikbaar, bereid om te luisteren en zeer aangenaam en vlot in het contact.

Klaas Zaagemans (directeur Tecair):

We hadden wat problemen met Baan IV en zochten een expert op dit gebied. Via, via kwam ik in contact met Henny Sol. Na een korte inventarisatie zag hij direct wat de problemen waren en loste deze adequaat op. Daarnaast maakte hij een perfect stukje maatwerk m.b.t. geautomatiseerd mailen van documenten. Hier plukken we nog dagelijks de vruchten van.

Jascha Woudenberg (logistiek manager Coram)

Henny Sol heeft voor ons meerdere optimalisatie projecten uitgevoerd en diverse zeer goede en praktische systeem koppelingen gerealiseerd; onder andere de koppeling tussen het WMS en Baan. Hij is vanaf het begin betrokken geweest bij het opzetten van het WMS en de koppeling naar Baan. Daarbij kwam hij steeds met zeer grondig onderzochte opmerkingen en oplossingen.De koppeling is zeer betrouwbaar en transparant en door allerlei ingebouwde controles hoeven we ons nu alleen maar bezig te houden met de uitzonderingen en errors. Later is ook de afhandeling van retouren in de koppeling opgenomen waardoor die afhandeling nu veel minder tijd kost.
Zijn service- en oplossingsgerichtheid is werkelijk uitmuntend te noemen en dat is voor mij in de ICT een zeer positieve uitzondering.