Bij veel bedrijven die met de Infor applicatie (BaanIV, ERP-LN) werken is de software & systeem situatie onduidelijk.

Zeker als ingrijpende veranderingen in het informatiesysteem op stapel staan is het hebben van een scherp beeld (‘snapshot’) van de uitgangssituatie van groot belang. In het algemeen worden dan -duurbetaalde- consultants ingehuurd die de situatie in kaart brengen. Het resultaat is op zijn best een correcte momentopname.

Baan4U brengt de software & systeem situatie geautomatiseerd in beeld. Baan4U werkt met alle versies van de Baan/Infor software en op alle operating systemen (Unix en Windows). Na implementatie van Baan4U beschikt u altijd over een precies beeld van de actuele situatie.

De implementatie van Baan4U kost één dag en is in de productprijs inbegrepen. Als u na de demo (waarin de snapshot van uw systeem wordt getoond) besluit Baan4U aan te schaffen is de implementatie afgerond: Quint ICT laat een correct werkende Baan4U bij u achter!

Ook is het mogelijk Quint ICT – op nacalculatiebasis – een eenmalige snapshot van uw systeem te laten maken. Natuurlijk wordt daarbij Baan4U gebruikt. U ontvangt de resulterende Baan4U rapporten in pdf formaat en Baan4U wordt vervolgens van uw systeem verwijderd.

Geïnteresseerd? Bekijk dan de presentatie van Baan4U en/of neem contact op met Quint ICT.